Lehel Zoltán

 

közúti alelnök

Közel 17 éven keresztül a közigazgatásban dolgoztam – többek között EU-igazgatóként, osztályvezetőként, valamint üzemeltetési és fenntartási mérnökként. Szakmai feladataim közé tartozott a Világbanki, és az EIB-s támogatású munkák, valamint több EU-s útépítési és útfelújítási munka lebonyolítása, koordinációja. 2011-től a Duna Aszfalt Kft.-nél tevékenykedtem mint innovációs főmérnök és szóvivő. 2020 óta töltöm be a Magyar Közút NZrt. Nógrád Vármegyei Igazgatóságának igazgatói tisztségét. 2015-től a BME Út- és Vasútépítési Tanszék államvizsga-bizottsági tagjaként részt veszek MSc és BSc vizsgabizottságok munkájában, illetve 2010-től oktató voltam a BME Építőmérnöki Kar Út- és Vasútépítési Tanszék szakmérnöki képzésén.

2015–2016 között az Üzemeltetési-fenntartási bizottság vezetőjeként, 2016-tól pedig közúti alelnökként tevékenykedek a MAÚT-ban.

A közúti alelnök pozíció betöltését komoly szakmai elismerésként élem meg. Nagyon örülök, hogy részese lehetek a műszaki szabályozás dokumentumainak teljes körű megújításában.

Házas vagyok egy csodálatos támogató feleséggel és két gyönyörű nagylány apukájaként. A hobbim a sport, minden mennyiségben. Szeretem a minőségi zenéket és filmeket.

KAPCSOLÓDÓ OLDALAK

MŰSZAKI ELŐÍRÁSOK

KÖZELGŐ ESEMÉNYEK

ÚJDONSÁGOK