25 éves a MAÚT Magyar Út- és Vasútügyi Társaság

A Magyar Útügyi Társaság alapvető célja az 1994. évi alapítás óta a műszaki szabályozás rendszerének gondozása, fejlesztése. Huszonöt év alatt a társaság közreműködésével dokumentumok százai készültek el. Az előírások megírására a leginkább felkészült szakemberek kapnak felkérést, bevezetésükre csak az állami adminisztráció és a szakmai és társadalmi szervezetek egyetértése után kerülhet sor. Kiemelkedő jelentőségű az elektronikus kiszolgálás nemzetközi színvonalú megvalósítása.

A mai név, a MAÚT Magyar Út- és Vasútügyi Társaság egyben a közúti és a vasúti szakma összefogását, közös továbbhaladását jelenti. A legutóbbi fejlesztés, a vasútügyi műszaki dokumentumok beépítése az elektronikus rendszerbe hatalmas lépés ahhoz, hogy a társaság még inkább elismert és megbecsült szolgáltatója legyen az infrastruktúrával foglalkozó szakmai közösségnek.

A negyedszázados jubileumot a MAÚT több, a honlapon meghirdetett társadalmi és szakmai rendezvénnyel teszi emlékezetessé. A társaság tagjait és az út- és vasútügy iránt érdeklődőket hasznos és érdekes programok várják.

KAPCSOLÓDÓ OLDALAK

MŰSZAKI ELŐÍRÁSOK

KÖZELGŐ ESEMÉNYEK

ÚJDONSÁGOK