Kis Tamás

 

a Digitális információ menedzsment bizottság vezetője

Okleveles építőmérnök és műszaki menedzser vagyok, 2011 óta dolgozom a Strabagnál. Jelenleg a dél- és kelet-európai régió BIM- és műszaki kontrolling szervezetét vezetem.

A legfontosabb feladataim a vállalat BIM-programjának kialakítása és irányítása a dél- és kelet-európai régióban, valamint ezen BIM-fejlesztések építési projekteken való alkalmazása.

2021-től alapító tagként aktívan veszek részt a MAÚT DIM bizottságának munkájában, segítve a BIM-folyamatok szabályozott bevezetését a magyarországi útépítési területre.

A bizottság munkájának célja, hogy olyan BIM-megoldásokat, technológiákat, alkalmazásokat vizsgáljon (nemzetközi szinten is), amelyek a legtöbb piaci szereplő munkáját segítik majd a következő időszakban. Ahhoz, hogy ebben sikeresek legyünk, fel kell mérjük a piaci szereplők nagy részének (többek között az állami oldal) igényét, és ennek a tapasztalatnak a lehető legnagyobb részét be kell építsük a bizottsági munkánkba.

Feleségemmel és kisfiammal Budapesten élek. Régebben a sportolás mellett több zenekarban játszottam ütőhangszeren. Jelenleg a zene már nem fér bele a hétköznapjaimba, csak a floorball, fallabda, 5labda.

KAPCSOLÓDÓ OLDALAK

MŰSZAKI ELŐÍRÁSOK

KÖZELGŐ ESEMÉNYEK

ÚJDONSÁGOK