Berente János

 

az e-VASUT Koordinációs Bizottság vezetője

Közlekedésépítő mérnök, logisztikai és szállítmányozási menedzser, minőségbiztosítási szakmérnök végzettségekkel rendelkezem, amelyeket a győri Széchenyi István Főiskolán és Egyetemen szereztem. 

Szakmai pályafutásom túlnyomó részét a MÁV Zrt. üzemeltetési szakterületén töltöttem, többek között szakaszmérnök, vonalbiztos, pályalétesítményi szakértő munkakörökben, de volt lehetőségem minőségirányítási vezetőként irányítani a Pályavasút minőségmenedzsment rendszerének kialakítását, valamint működésfejlesztési osztályvezetőként részt venni a Pályavasút működésének, szervezetének megújításában. Kivitelezésben szerzett tapasztalatokkal is rendelkezem, projektvezetésben számos vasútépítési projektben vehettem részt neves vasútépítési szakemberek irányítása alatt.

Jelenleg a MÁV Zrt. pályafenntartási szervezeténél, a budapesti régió pályás főmérnökeként tevékenykedem, emellett szakterületi szabályozással, pályafelügyelettel, szakmai oktatási-képzési feladatokkal foglalkozom.

Az e-VASUT Koordinációs Bizottság vezetőként a vasúti előírások naprakészségén és a rendszer működésének fejlesztésén munkálkodom.

Nős vagyok, két leánygyermek édesapja, ritka szabadidőmet legszívesebben a családom körében töltöm. Hobbim a kertészkedés, barkácsolás, de fontos szerepet tölt be nálam a zene, a gitározás és nem áll távol tőlem az online gaming világa sem.

KAPCSOLÓDÓ OLDALAK

MŰSZAKI ELŐÍRÁSOK

KÖZELGŐ ESEMÉNYEK

ÚJDONSÁGOK