Pásztor Zoltán

 

a Továbbképzési bizottság vezetője

1996-ban végeztem a BME-n közlekedésépítő mérnökként, amit 2005-ben egy mérnök-közgazdász diplomával egészítettem ki. Az azóta eltelt idő nagyobb részében közút-üzemeltetéssel foglalkoztam, de hosszabb-rövidebb ideig foglalkoztam tervezési és lebonyolítási projektvezetéssel és műszaki ellenőrzéssel is.

Munkám mellett a szakmai képzésekkel és továbbképzésekkel közel 15 éve kezdtem foglalkozni, nem csak oktatóként, hanem különböző projektek kapcsán a rendszer egészét alkalmam nyílt megismerni és részt venni a kihívások felismerésében és megoldásában.

Számomra a MAÚT szakmai közösségépítő szerepe a fontos. A Továbbképzési bizottság vezetőjeként a különböző szintű szakmai képzések között szeretnék egy fórumot működtetni, amely segíti az iskolákat, képzőhelyeket és egyetemeket, valamint a szakmai szervezeteket és a nagyobb munkaadókat, összehangolva a képzési igényeket és lehetőségeket. Elnökségi tagként pedig a MAÚT külső és belső kommunikációja van a szemem előtt. A most befejeződő elnökségi ciklusban részt vettem a MAÚT kommunikációját megújító eseti projektcsapat munkájában és részvételemmel indult el az új arculat, a felfrissült honlap, a MAÚT NextGen program és a Szabadhézag podcast-sorozat is.

Feleségemmel Budapesten élünk, négy gyerekünk lassan teljesen kirepül a családi fészekből, és van egy unokánk is. Szabadidőmben a Duna-parti házunk körül időzünk, szeretek biciklizni és titkos hobbim a hangtechnika.  

 

KAPCSOLÓDÓ OLDALAK

MŰSZAKI ELŐÍRÁSOK

KÖZELGŐ ESEMÉNYEK

ÚJDONSÁGOK