Kolozsi Gyula

 

Közúti műtárgyak bizottság vezetője

Okleveles építőmérnök (1978), szerkezetépítő szakmérnök (1985.) vagyok. A Via-Pontis Kft. ügyvezetője, valamint a Széchenyi Társaság elnökségének tagja. Fő szakterületem az út- és hídépítési munkák, a hazai és a környező országokkal közösen megvalósított beruházások előkészítése, lebonyolítása, műszaki előírások készítése, híd-, alagút- és egyéb műtárgyépítési szakterületen tervezés, szakértés, hídgazdálkodási rendszer hazai elterjesztése, a tervezésben, kivitelezésben, üzemeltetésben, igazgatásban szerzett szakmai tapasztalatok hasznosításával.

A MAÚT megalakulásától, 1994 óta folyamatosan a Közúti műtárgyak bizottság vezetője vagyok, EU-konform hídtervezési műszaki előírások hazai kezdeményezője és elkészítésének vezetője. Szakmai célkitűzésem a hazai szerkezetépítés fejlődésének elősegítése korszerű előírásokkal.

Stabil családi környezet vesz körül, amit feleségem, három gyermekem és családjuk, tíz unoka alkot. Hobbim a munkám, aktív nyugdíjasként élem az életem. Szabadidőmben szívesen főzök, játszom az unokáimmal, zenét hallgatok. A szőlészet-borászat kifejezetten érdekel.

KAPCSOLÓDÓ OLDALAK

MŰSZAKI ELŐÍRÁSOK

KÖZELGŐ ESEMÉNYEK

ÚJDONSÁGOK