Nádasdy Tamás

 

a Tervezési bizottság vezetője,
építőmérnök, közúti biztonsági auditor

Szakmai pályafutásomat az Uvaterv Zrt.-nél kezdtem, ahol tervezőmérnökként, irányító tervezőként, majd osztályvezető-helyettesként számos út, főút, autópálya tervezési projektjében vettem részt. Emellett szinte a kezdetektől magántervezői tevékenységet is folytattam. 2017 óta saját cégemben tevékenykedve végzem az út-, forgalomtechnikai tervezési, szakértői, illetve közúti biztonsági auditor feladatokat.

Több ciklusban voltam a Magyar Mérnök Kamara Auditor Szakosztály elnökségi tagja. 2018 óta az MMK Szakmai Gyakorlat Szakirányúságát Vizsgáló Szakértői Testület tagjaként is tevékenykedem, valamint 2023 óta az Útügyi Műszaki Szabályozási bizottság szakértői tagja vagyok.

Több, mint egy évtizede dolgozok kiemelten a szakmai megújítási folyamatokban, számos szakmai jogszabálytervezet, illetve útügyi műszaki előírás készítésében vállalok szerepet, vagy vezetem a kidolgozó munkabizottságot.

Kiemelt fontosságúnak tartom a szakma irányvonalainak korszerűsítését, a változó világhoz való igazítását, ez okból a szakmai fejlődést, naprakészséget célzó munkabizottságokban való részvétel prioritást élvez számomra. Véleményem szerint a mérnökök alap-, és továbbképzésének javítása az általános szakmai nívót erősen befolyásolja, valamint a teljes közúti szakterület társadalmilag kedvezőbb megítélését hozhatja magával.

KAPCSOLÓDÓ OLDALAK

MŰSZAKI ELŐÍRÁSOK

KÖZELGŐ ESEMÉNYEK

ÚJDONSÁGOK